Nå ut till våra 0 medlemmar!

Visa upp ert företag hos E-Sektionen

check Workshops
check Case
check Föredrag

Vad vi erbjuder

Lunchföredrag

Lunchföredrag

Föredrag under lunchen ger er chans att presentera ert företag och ge en inblick i hur det är att arbeta hos er samtidigt som studenterna bjuds på mat som vi anordnar. Gratis mat är mycket populärt och brukar locka flertalet studenter.
Studiebesök

Studiebesök

Tycker ni som företag att det hade varit kul att få visa upp er arbetsplats? Har ni något som gör er unika och som kan locka till er de bästa studenterna för just er? Då kan ett studiebesök vara något för er! Vi ordnar logistiken och studenterna.
Workshops

Workshops

På en inspirationskväll får ni som företag möjlighet att träffa studenter under en längre tid i en avslappnad miljö. Här kan ni berätta om företagets verksamhet och mål, anordna tävlingar eller prata med studenter om hur de ser på sin framtida karriär.
Företagspub

Företagspub

Ibland är det bäst att nå ut till studenterna i en avslappnad och personlig miljö. Varför inte dyka upp på en skräddarsydd E-sektionspub och mingla runt? Vi sköter all logistik från pubverksamheten till material ni vill ha på plats. Allt ni behöver göra är att bjuda på mat.
Monter i E-husets foajé

Monter i E-husets foajé

I foajén är det ett ständigt spring och flera studenter passerar varje dag. Varför inte stå där och locka till sig dem med kaffe och/eller sötsaker? Att stå i foajén ger er chansen att prata med förbigående studenter på ett mer personligt plan.

Har ni en annan idé för ett event?

Kontakta Näringslivsutskottet

Teknikfokus

Teknikfokus är E-sektionens och Datatekniksektionens årliga arbetsmarknadsdag och riktar sig till studenter på civilingenjörsprogrammen Elektroteknik, Medicin och Teknik, Datorteknik samt Informations- och Kommunikationsteknik. Företagsmässigt är Teknikfokus en av de största händelserna under året för sektionerna och det är ett utmärkt tillfälle att visa upp sig mot studenter