Nöjesutskottet - NöjU

Nöjesutskottet är det roligaste utskottet inom E-sektionen. Det är vi som anordnar alla roliga aktiviteter och nöjen kring studierna här på E-sektionen.

Vi som skojar till det för sektionen är

 • Entertainer - Malte Olsson
  Utskottschef med det övergripande ansvaret för E-sektionens aktivitetsverksamhet.

 • Vice Entertainer - Ebba Wallenberg, Agnes Möller
  Bistår Entertainern med dennes arbete. (aka de riktiga Entertainers )

 • Idrottsförman - Alma Lennartsson, Hilma Bettinger
  Varje vecka anordnas Sporta med E av utskottets idrottsförmän. Det innebär att de som vill samlas och sportar tillsammans med varierande aktiviteter. Veckans aktivitet och annan info läggs upp i facebookgruppen Sporta med E https://www.facebook.com/groups/212010648904059/

 • Stridsrop - Ida Jansson, Erik Häggström
  Varje år arrangeras Sångarstriden, förkortas SåS, en tävling i sång och spex mellan LTH:s sektioner. Sångarstriden är en lång tradition på LTH och det ligger mycket prestige i att vinna tävlingen.

 • Fritidsledare - Morris Thånell, Adam Lüning, Thea Jakobsson, Blanca Fournier Bergström.
  Fritidsledarna är de på sektionen som driver och engagerar sig i evenemang. De ser till att evenemang som spelkvällar, bastukvällar och dylikt blir av. Men de ansvarar även för E-sektionens årliga lan, drEamhackE Detta hade inte varit möjligt utan våra eminenta fritidsledare som alltid är taggade på att ha kul.

 • UtEDischoansvarig - Elin Dahlberg, Oscar Unosson
  Ett av Nöjesutskottets stora event är UtEDischot som anordnas under nollningen av UtEDischoansvarig.

 • Umphmeister - Jesper Follin, Casper Schwerin
  I Nöjesutskottet ingår också posten Umphmeister som är sektionens alldeles egna DJ som ansvarar för musik på olika evenemang.

 • Øverbanan - William Sjödin
  Vår Øverbanan ansvarar för E-sektionens husband Elektro Banana Band (EBB).

Nöjesutskottet håller även i större arrangemang som t.ex. E-sektionens deltagande i Tandem, ölresor, DÖMD och andra aktiviteter tillsammans med andra sektioner.

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar genom att maila entertainer@esek.se , och vi tar tacksamt emot förslag på alla slags evenemang. Nöjesutskottet är till för er på sektionen!

Glada CoronaHälsningar,
Malte Olsson, Entertainer 2021