Företag

Är ni ett företag och vill komma i kontakt med studenter på E-sektionen? Då har ni kommit helt rätt!

Om E-sektionen

E-sektionen inom TLTH bildades 1962 och består av studenter som läser till civilingenjör inom Elektroteknik eller Medicin och Teknik.

Sektionen har som uppgift att verka för sina medlemmars intresse genom att bland annat bedriva studiebevakning, studiesocial verksamhet och kontakt med näringslivet.

I dagsläget har E-sektionen ungefär 750 medlemmar varav 600 läser Elektroteknik och 150 läser Medicin och teknik.

Kontakt

Näringslivsordförande - Oskar Branzell
enuordforande@esek.se

Vice näringslivsordförande - Anton Gunnarsson
viceenuordforande@esek.se

Vad vi erbjuder

Event

Lunchföredrag
Föredrag under lunchen ger er chans att presentera ert företag och ge en inblick i hur det är arbeta hos er samtidigt som studenterna bjuds på mat som vi anordnar. Gratis mat är mycket populärt och brukar locka flertalet studenter.

Branschkväll
På en inspirationskväll får ni som företag möjlighet att träffa studenter under en längre tid i en avslappnad miljö. Här kan ni berätta om företagets verksamhet och mål, anordna tävlingar eller prata med studenter om hur de ser på sin framtida karriär.

Studiebesök
Tycker ni som företag att det hade varit kul att få visa upp er arbetsplats? Har ni något som gör er unika och som kan locka till er de bästa studenterna för just er? Då kan ett studiebesök vara något för er! Vi ordnar logistiken och studenterna.

Monter i E-husets foajé
I foajén är det ett ständigt spring och flera studenter passerar varje dag. Varför inte stå där och locka till sig dem med kaffe och/eller sötsaker? Att stå i foajén ger er chansen att prata med förbigående studenter på ett mer personligt plan.

Marknadsföring

Synas på sektionen?
Vi har affischeringsytor och info-skärmar på flera välbesökta platser inom E-huset där ert företag och varumärke garanterat får uppmärksamhet. Dessutom kan ni synas på hemsidan, både den här och den årliga nollningssidan samt på sektionens facebooksida.

Arbetsmarknadsdag

Teknikfokus
Teknikfokus är E-sektionens och Datatekniksektionens årliga arbetsmarknadsdag och riktar sig till studenter på civilingenjörsprogrammen Elektroteknik, Medicin och Teknik, Datorteknik samt Informations- och Kommunikationsteknik. Företagsmässigt är Teknikfokus en av de största händelserna under året för sektionerna och det är ett utmärkt tillfälle att visa upp sig mot studenter. Teknikfokus 2021 äger rum den 17 februari, läs mer på http://www.teknikfokus.se/.

Är ni intresserade av det ovanstående, vill veta mer eller har en egen idé på vad ni skulle vilja göra? Hör av er till
enuordforande@esek.se
Näringslivsordförande 2021, E-sektionen
Oskar Branzell