Edekvata

Edekvata är E-sektionens tillhåll i E-huset. Edekvata ligger i E-husets källare och är ett gammalt förrådsutrymme omanpassat för studenter. Här nere håller många E:are till och de både fikar, äter lunch, pluggar och festar här. Det mesta av ljudet i lokalerna styrs av ett centraliserat ljudsystem, även kallat Mediamojten (v.2). Man hittar även den tekniska finessen Møntvasken som växlar sedlar till mynt för att underlätta handlande i mojterna.

Edekvata

Kanske litet förvirrande men i Edekvata ligger även rummet Edekvata. Det är här köket, baren och en del av sittplatserna finns. Här hålls bland annat gillen, sittningar och pluggkvällar. I denna lokal fanns tidigare Mackbaren med tillhörande försäljning, men efter att LED-café blev klart 2012 flyttade caféverksamheten upp en våning i E-huset.

Vega

Vega är det största rummet i Edekvata. Där finns en stor mängd sittplatser och soffor. Vega är Edekvatas enda fönsterförsedda rum.

Hotell Diplomat

Hotell Diplomat är E-sektionens mysrum. Där hittar du en stor soffa som täcker tre av väggarna och en enorm projektor med tillhörande duk, allt för att man ska kunna njuta av Philmaphtnar!

Blå dörren / Hamnkontoret

Blå dörren och Hamnkontoret är sektionens funktionärslokaler. Alla funktionärer har tillgång till BD och kan hänga av sig jackor m.m. här. I rummet finns även datorer för att kunna göra en del sektionsarbete eller alternativt surfa om det nu skulle vara passande. HK skulle vara styrelsens krypin men är numera ett rum för administration.

Biljard

Längst in i Edekvata hittar man E-sektionens biljardbord.