Nyheter

Kallelse till Höstterminsmöte

Nu är det dags för årets andra sektionsmöte, vilket är Höstterminsmötet.

Välkommen!

Tid: Tisdagen den 9 november klockan 17.15

Plats: E:A, med reservation för ändring

Sektionsmötet är Sektionens högst beslutande organ, där alla E-sektionens ordinarie medlemmar har yrkande-, yttrande- och rösträtt. På ett terminsmöte som detta tas alla större beslut rörande Sektionen, det kan till exempel vara förändringar i styrdokumenten eller stora inköp. Styrelsen och utskotten redovisar även vad de gjort sen Vårterminsmötet. Styrelsen presenterar även förslag på nästa års budget och verksamhetsplan.

Du som vill ta upp något specifikt på mötet kan skicka in en motion genom att maila till motion@esek.se. Om du är osäker på hur motioner skrivs kan du kika på de från tidigare möten, det finns massvis på hemsidan under ”För medlemmar” -> ”Möteshandlingar”. De ska skickas in som ett text-dokument, exempelvis .txt eller .doc (inte PDF!). Om det är något du undrar så tveka inte på att höra av dig till ordforande@esek.se. Motionsstopp är den 18:e oktober.

Enligt den plan som i dagsläget ligger för successiv återgång ska LTH vara tillbaka som ordinärt from 1:a november. Därför planeras mötet att hållas i E:A, men vi ber er att vara uppmärksamma för eventuell ändring utifall restriktionerna skulle ändras. 

För att få mat på mötet behöver du anmäla detta i förväg. Det kan du göra här senast 7 november 12.00.

Länk till Facebookevenemang

 

Viktiga datum:

2021-10-18 Sista dagen för att skicka in motioner
2021-11-02 Handlingarna släpps
2021-11-07 Matanmälan stängs
2021-11-09 Höstterminsmöte

 

 

 


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort