Nyheter

Höstterminsmötet 2020

Välkommen till E-sektionens Höstterminsmöte 2020!

Tid: Tisdagen den 10 november 2020
klockan 17:15
Plats: ZOOM (Länk kommer innan mötet)

Sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ, där alla E-sektionens ordinarie medlemmar har yrkande-, yttrande- och rösträtt. På ett terminsmöte som detta tas alla större beslut rörande sektionen, det kan till exempel vara förändringar i styrdokumenten eller stora inköp. Utskotten redovisar även vad de gjort sedan senaste terminsmötet. Det kommer alltså främst vara motioner och propositioner som behandlas.

Du som vill ta upp något specifikt på mötet kan skicka in en motion genom att maila till motion@esek.se. Om du är osäker på hur motioner skrivs kan du kika på de från tidigare möten, det finns massvis på hemsidan under ”För medlemmar” -> ”Möteshandlingar”. De ska skickas in som ett text-dokument, exempelvis .txt eller .doc (inte PDF!). Om det skulle vara några andra oklarheter eller något du undrar tveka inte på att höra av dig på ordforande@esek.se. Motionsstopp är den 19 oktober. Det kommer även löpande uppdateringar inför mötet från oss i styrelsen på här på evenemanget så spara det redan nu.
För att kunna delta och få en röstkod till mötet måste du ha anmält dig på följande länk senast klockan 12 den 9:e november. https://forms.gle/GwUXhcw2HWLG9PCw8

Viktiga datum:
2019-10-19 Sista dagen för att skicka in motioner
2019-11-02 Handlingarna släpps
2019-11-10 Höstterminsmöte
Varmt välkommen!


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort