Nyheter

Motkandidatur 2021

Påminnelse från valberedningen om motkandidatur

Läs mer


Nomineringar VM21

Nomineringar VM21

Läs mer


Nomineringsperioden har öppnat!

Nu har nomineringsperioden öppnat, gå in på esek.se/val och nominera! Sista dag att nominera och svara är 31/10. Om du har frågor, maila vbordforande@esek.se! 


Kallelse till Höstterminsmöte

Nu är det dags för årets andra sektionsmöte, vilket är Höstterminsmötet.

Välkommen!

Tid: Tisdagen den 9 november klockan 17.15

Plats: E:A, med reservation för ändring

Sektionsmötet är Sektionens högst beslutande organ, där alla E-sektionens ordinarie medlemmar har yrkande-, yttrande- och rösträtt. På ett terminsmöte som detta tas alla större beslut rörande Sektionen, det kan till exempel vara förändringar i styrdokumenten eller stora inköp. Styrelsen och utskotten redovisar även vad de gjort sen Vårterminsmötet. Styrelsen presenterar även förslag på nästa års budget och verksamhetsplan.

Läs mer


Välkommen!

Hej och välkommen till E-sektionen till dig som är antagen till Medicin- och Teknik eller Elektronik-programmen! Det ska bli så kul att träffa er första dagen och fem år framöver här på fina LTH.

Phøset anordnar en Nollning där du får lära känna både E-sektionen, kursare och nya studenter från alla sektioner på LTH! Nollningen pågår under fem veckor och är högt uppskattade av såväl studenter som alla engagerade i den.

Nollningshemsidan hittar ni på e-nollning.nu

Vi ses snart!


Kallelse till Vårterminsmöte

Nu är det dags för årets första sektionsmöte, vilket är Vårterminsmötet. Välkommen!

Tid: Tisdagen den 4 maj 2021
klockan 17:15
Plats: ZOOM (Länk kommer innan mötet)

Sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ, där alla E-sektionens ordinarie medlemmar har yrkande-, yttrande- och rösträtt. På Vårterminsmötet behandlas motioner och propositioner. Utöver detta redovisar även Styrelsen och utskotten sin verksamhet sen det senaste mötet och följer upp verksamhetsplanen och resultatet för 2020.

Läs mer


Extrainsatt sektionsmöte 1

Hejsan Sektionen!
På onsdagen den 17:e december kommer vi hålla i ett extrainsatt sektionsmöte för att välja in en till Revisor. Alla medlemmar kan därför delta. Detta kommer vara ett väldigt kort möte, börjar runt 12.15 och slutar troligtvis runt 13.00.

Anmälningslänken hittar du på Facebook!


Valberedningens nomineringar

Nu finns valberedningens nomineringar på hemsidan under VM: Bilaga 1. Om du vill motkandidera till en styrelsepost, vare sig du är valberedd eller inte, så behöver du meddela mig på vbordforande@esek.se senast fredag 20/11. Om du har sökt någon annan post och vill dra tillbaka din kandidatur går det också bra att göra det genom att maila mig, så vi har en lista med sökande som är så uppdaterad som det bara går inför valmötet.


Nomineringsperioden har öppnat!

Nu har nomineringsperioden öppnat, gå in på esek.se/val och nominera! Sista dag att nominera är 1/11 och sista dag att svara är 2/11. Om du har frågor, maila vbordforande@esek.se! 

 


Höstterminsmötet 2020

Välkommen till E-sektionens Höstterminsmöte 2020!

Tid: Tisdagen den 10 november 2020
klockan 17:15
Plats: ZOOM (Länk kommer innan mötet)

Sektionsmötet är sektionens högst beslutande organ, där alla E-sektionens ordinarie medlemmar har yrkande-, yttrande- och rösträtt. På ett terminsmöte som detta tas alla större beslut rörande sektionen, det kan till exempel vara förändringar i styrdokumenten eller stora inköp. Utskotten redovisar även vad de gjort sedan senaste terminsmötet. Det kommer alltså främst vara motioner och propositioner som behandlas.

Läs mer


Information om Vårterminsmötet

Hej sektionen!

Detta är information om Vårterminsmötet på onsdag som kommer ta plats i Zoom. Läs gärna igenom informationen nedan så kommer mötet gå så smidig som möjligt.

Nomineringarna med motivering ligger nu uppe på hemsidan och kan hittas på https://eee.esek.se/moteshandlingar/sektion.


Vi vill även påminna om att anmäla er till mötet om ni har den minsta tanke om att delta, den länken hittar ni i Facebook-eventet.

Har du några frågor så kan du maila kontaktor@esek.se.

Läs mer


VTM20 - Valberedningens förslag

Valberedningens förslag till vårens sektionsmöte finns nu tillgängligt här, https://eee.esek.se/data/moteshandlingar/2020/vt-20-bilaga.pdf. Du kan också hitta det via hemsidan under För medlemmar --> Möteshandlingar --> Sektionsmöte. 


Mattehjälp med Allakando – gör skillnad

Sponsrat av Allakando
Det är många studenter som vill göra skillnad under sin studietid. Ett bra sätt för ingenjörsstudenter att göra skillnad är genom att ge yngre elever mattehjälp genom Allakando. Det gör inte bara skillnad inför nästa prov – utan kan vara helt avgörande för elevens fortsatta studier.

Läs mer


Nomineringsperioden är öppen!

Nu har nomineringarna öppnat inför vårterminsmötet.

esek.se/val

Utöver de poster som går att nominera till via hemsidan så kommer vi också att välja en inspektor på mötet, nomineringar görs via mail till vbordforande@esek.se. Ett krav är att den som nomineras ska vara undervisande lärare vid LTH. 

Övriga frågor gällande val och valförfarande hänvisas till vb@esek.se

In och nominera nu!

 


E-sektionen byter E-posttjänst

Ikväll kl 19 kommer sektionen primärt börja använda e-posttjänst tillhandahållen via G-Suite. Funktionärsposter i behov av en e-postadress med en @esek.se adress kommer tillgodoses med en postspecifik adress och egna personliga e-postalias i form av 'ditt StiL-ID@esek.se' kommer tas ur bruk.  

Vet du om att du använt din personliga esek.se alias för registrering någonstans bör du byta detta(*). Skulle du ändå behöva tillgång till din personliga adress efter övergången kan du kontakta sektionens Kontaktor på kontaktor@esek.se.

Några funderingar? Är du funktionär hör av dig till din utskottsordförande, i annat fall till kontaktor@esek.se

*Slack kommer fortsätta fungera som vanligt. Registering av nya konton kommer istället ske genom invitelänk. 


Valmötet 2019

Handlingar till Valmötet 2019 finns nu uppe på hemsidan tillsammans med alla nomineringar och valberedningens förslag!

Handlingarna finns som vanligt under "För medlemmar" -> "Möteshandlingar" -> "Sektionsmöte" eller här.


Datum & tid: 2017-11-26 17:15 (en tisdag)

Plats: E:A

Vi ses!


Valberedningens förslag VM/19

Valberedningens förslag hittar ni här eller som en bilaga till valmötet under "För medlemmar" -> "Möteshandlingar" -> "Sektionsmöte".


Handlingar HTM/19

Nu finns äntligen handlingarna till höstterminsmötet ute på hemsidan. Dessa innehåller dagordning och information till alla punkter som kommer tas upp, ses på tisdag!


Nya kravprofiler!

Nya kravprofiler ligger nu uppe under fliken "Information".

Läs mer


Expo 17/10

Valperioden är i full gång och nu väntar Expo torsdagen den 17/10 kl 11-14!


Läs mer


Höstterminsmötet 2019

Läs mer


Nomineringsperioden är öppen!

Nu har nomineringarna öppnat inför valmötet som äger rum senare i höst.

esek.se/val

Övriga frågor gällande val och valförfarande hänvisas till vb@esek.se

In och nominera nu!


Höstens första upplaga av HeHE!

Höstens första HeHE har släppts av redaktionen! Detta får man inte missa!

 

Nytt nummer av HeHE är ute nu i ett Edekvata nära dig, eller i webbformat här på hemsidan.

Läs hisnande ögonvittnesskildringar av regattavinsten, en krönika om nollningen som ger dig tårar i ögonen, en djupdykande intervju eller varför inte bara få reda på vad som händer efter nollningen?

Korsorden gör såklart en comeback!


- Emil Eriksson, Chefsredaktör


Välkommen!

Välkommen alla som är nyantagna på Elektroteknik eller Medicin och Teknik på LTH!

Vi hoppas att få se alla er vid terminsstart och att ni kommer ha de roligaste fem åren i era liv framför er! Phøset anordnar tillsammans med sektionen en underbar nollning! Under dessa veckor får ni chansen att träffa nya vänner och få en så bra start på LTH som möjligt! Mer information kommer snart!

Ses i augusti!


Motionstopp 28/3!

Motionstoppet för vårterminsmötet är nu på torsdag! Har du något som du vill förändra genom mötet? Skicka in din motion till motion@esek.se senast på torsdag!

 


Valperioden öppen!

Nu kan du gå in och nominera dig själv eller andra inför funktionärsvalet på vårterminsmötet. De poster som är vakanta och kommer väljas under VT är Alumniansvarig BME samt Teknikfokusansvarig!

En uppdaterad kravprofil för teknikfokusansvarig hittar du här


Handlingar HT/18

Hej!
Nu ligger sena handlingar inför HT/18 under möteshandlingar.
Vi lade även märke till att det blev lite fel i de gamla handlingarna och har uppdaterat dem. En beslutsuppföljning och uttag ur fonder updaterades.


Valberedningens förslag inför valmötet

Valberedningens förslag inför valmötet finns nu tillgängligt under möteshandlingar eller på följande länk: https://eee.esek.se/data/moteshandlingar/2018/vm-18-handlingar.pdf

Läs mer


Handlingar HT/18

Hej! Ni har väl inte missat att handlingarna till Höstterminsmötet ligger uppe på E-sektionens hemsida?? Finnes under "För medlemmar">"Möteshandlingar" eller på denna länk https://eee.esek.se/data/moteshandlingar/2018/ht-18-handlingar.pdf

Läs mer


Valmöte 2018

Torsdagen den 29:e november är det dags för E-sektionens valmöte. Där val av sektionens funktionärer kommer behandlas. Det är inget man vill missa! Gå in på evenemanget på Facebook för mer information!
https://www.facebook.com/events/2136549429998061/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1542208789858867


Höstterminsmöte 2018

Läs mer


Expo

Torsdagen den 11/10 kommer eventet ni alla har väntat på äntligen att hållas. Nämligen E-sektionens Expo! Kalaset börjar kl 10 i Edekvata och håller på fram tills kl 14. Där kommer ni få chansen att mingla med alla utskott och även delta i några tävlingar. Man kommer även att få chansen att nominera sig själv och alla sina vänner till sektionens olika poster. Ni kan redan nu läsa på om de olika posterna på de affischer som hänger lite här och var i E-huset.

Hoppas vi ses där!


Sena handlingar

Sena handlingar till VT finns nu uppe bland möteshandlingar under fliken för medlemmar!


Handlingar

Handlingarna till VT finns nu uppe bland möteshanlingar under fliken för medlemmar!

Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort